Type:
Doelgroep:
Huisvesting:
Locatie:

Uniek:

Kosten:
website:

Fulltime, Parttime
18 t/m 100 jaar
Extern
Naarden
Genade, Geloof, Leven, Identiteit, Bestemming
€ 2860,-
CharisBibleCollege.nl

Charis Bible College Nederland in het kort

Een studie aan Charis wordt als levensveranderend ervaren. Het verdiept je geloofsleven en je ontdekt Gods kracht om jouw geloof in praktijk te zien werken. Uit genade ontvangen, en door geloof werkend…. En dat alles gebaseerd op Gods Woord, dat rijkelijk wordt gezaaid bij Charis. Zoals zaad pas tot leven komt in aarde, zo komt Het Woord tot leven als het in je hart is gezaaid. Je zal gaan leven uit het Zaad van liefde, genade, geloof, rust, blijdschap, vrijheid, ..
Ondek je identiteit en bestemming, en leer daarin te leven; je leven zal na Charis niet meer hetzelfde zijn!

Speerpunten

De speerpunten:

Aan het volbrachte werk van Jezus kunnen wij niets toevoegen! Wij mogen alles wat Jezus uit genade aanbiedt – vergeving, genezing, bevrijding, voorziening, redding, welbevinden, etc. – in geloof ontvangen. Jezus zegt: Ik ben de Wijnstok, en jullie de ranken. De ranken hebben hetzelfde DNA als de Wijnstok: Wij zijn als Jezus in deze wereld! (1 Joh. 4:17). Leren, vanuit het Woord, wie je werkelijk bent, hoe God jou ziet als nieuwe schepping (2 Kor. 5:17), als één geest met Hem (1 Kor. 6:17), doet je beseffen dat je als rank bedoeld bent om vrucht te dragen in deze wereld.

Praktisch

Locatie

Nikkelstraat 3a, 1411 AB Naarden

Lesweek

Van maandag t/m donderdag, van 09.00 – 13.00 uur, waarbij op de maandag en dinsdag ook gekozen kan worden voor de avonden (18.15 – 22.00u) i.p.v. de ochtenden. Voltijd: 4 dagdelen (ma-do), Deeltijd 2 dagdelen (ma+di)

Lesmateriaal

DVD-onderwijs van Amerikaanse docenten; Live teachings van Nederlandse docenten. Hiervan ontvangen de studenten studiemappen om thuis te bestuderen. Verder: Interactieve lessen, groepsbesprekingen en presentaties. 2e jaar: outreach, zendingsreis en veel praktijkoefeningen.

Opendagen

Je hoeft niet te wachten op onze Open Dagen, want je mag altijd helemaal vrijblijvend 5 dagdelen per jaar meelopen met de studenten. Bel daarvoor – of voor meer informatie - naar 035 5338875 of mail naar: [email protected] We spreken graag met je over de diverse mogelijkheden en gaan samen met jou op zoek naar de vorm die het beste bij jou past.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/xIOylSnYoEU?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QT-NhHnkbwQ?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/W7lrVLMUuuA?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/QdWsab_bkkQ?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ClsEYU_xGk4?rel=0" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

“Zolang wij op aarde zijn… een lichaam hebben, handen, voeten, stem …. zijn wij nodig voor God om hier Zijn handen, voeten en stem te zijn.”

Ervaringsdeskundigen

Alex

“Ik heb het evangelie nog nooit zo horen uit leggen.Het brengt ware vrijheid binnen in me, en doet me meer en meer beseffen wie de Here Jezus in mij is. Hij wordt meer en ik minder.”

Brian

“Bij Charis leer je steeds beter Gods stem verstaan. Je ontdekt dat het helemaal niet zo ingewikkeld is; juist heel natuurlijk.”

Greta

“Ik ben met de opleiding gestart omdat ik vrij wilde komen van religieuze structuren en wettisch denken. Het heeft mijn relatie met de Vader verdiept. Ik ben me meer bewust geworden dat ik geliefd ben!”

Jenny

“Hoewel er veel christenen zijn, die bij ‘bestemming’ denken aan de hemel, gaat het bij Charis om je bestemming op aarde.”

John

“Bij Charis heerst er zo’n ongedwongen sfeer, dat er gelegenheid is om over van alles van gedachte te wisselen en elkaar te bemoedigen met bijv. gebed.”

Sara

“Voortdurend horen over de liefde en genade van God is belangrijk, omdat alleen die boodschap mijn hart verandert.”

Susan

“Dit onderwijs is werkelijk levensveranderend, het vernieuwt mijn denken!”

Gerelateerde bijbelscholen

Een vraag voor Charis Bible College Nederland?

Stel deze hier, je email zal direct worden gestuurd naar Charis Bible College Nederland!