Flourish - Bijbelschool Vergelijker

Type:
Doelgroep:
Huisvesting:
Locatie:
Uniek:

Kosten:
website:

Fulltime
18 t/m 25 jaar
Intern
Landgoed Baak
Herstel, genezing en discipelschap
€ 1450,-
Flourish.Ellel.nl

FLOURISH! in het kort
Wil jij dieper gaan in je relatie met God? Met Hem blokkades in je leven opruimen? Wil je leren over genezing en bevrijding door Jezus en hoe je anderen kan helpen? Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is er FLOURISH!: het nieuwe discipelschapsjaar van Ellel Ministries Nederland. Een jaar full-time wonen, dienen en leren in onze School van herstel, genezing en discipelschap. Je zet je in voor mensen die herstel zoeken en zich willen laten trainen. Je volgt onze school en werkt met coaching aan je groei in heelheid, karakter en discipelschap. FLOURISH in Jesus!

Speerpunten

Flourish - Bijbelschool Vergelijker

De speerpunten:

Ellel Ministries werkt internationaal vanuit Lukas 9:11: ‘Jezus ontving hen vriendelijk en sprak tot hen over het koninkrijk van God, en degenen die genezing nodig hadden maakte Hij weer gezond’. Het Discipelschapsjaar is: WONEN met een klein jongerenteam bij onze staf op historisch Landgoed Baak. DIENEN voor een warm welkom aan onze gasten via o.a. hosting, catering en huishouden, onderhoud, worshipteam, audio-visueel, ICT. LEREN in onze school en een discipelschapsprogramma met persoonlijk coachingstraject en outreach. Jezelf en je identiteit in Jezus beter leren kennen en hoe je verder wilt in je leven met Hem. Groeien in sociale en praktische vaardigheden.

Praktisch

Locatie

Ellel Ministries is gevestigd op het prachtige historische Landgoed Baak. Je deelt een kamer met 1 tot 3 anderen.

Lesweek

De werk/les-week bestaat gemiddeld uit 5 dagen. De vrije dagen zijn maandag en dinsdag en soms zondag en maandag. Afhankelijk van de aanwezigheid van gasten.

Lesmateriaal

We maken naast de Bijbel met name gebruik van lesmateriaal en boeken van Ellel auteurs en van het boek ‘The Foundations of Christian Living’ van Bob Gordon.

Zendingsreizen

Tijdens of aan het einde van het jaar gaan de deelnemers op outreach naar een ander Ellel centrum in Europa.

Opendagen

Er zijn door het jaar heen diverse orientatie dagen voor FLOURISH!. Bezoek hiervoor de website voor de data.

“Healing is the restoration of Gods order in someone’s life.”

Ervaringsdeskundigen

Komt na september 2018

Het FLOURISH! Discipelschapsjaar voor jong volwassenen van Ellel Nederland is helemaal nieuw en start 1 september 2018. Dus nog geen oud studenten. Er zijn wel diverse getuigenissen van deelnemers aan onze weekend cursussen of modulaire school beschikbaar.

Gerelateerde bijbelscholen

Kingdom Life College


Categorie:  Fulltime & parttime
Doelgroep:  18+
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Rotterdam
Uniek:  Leiderschap, Worship, Mission,
meer dan 40 toerusters
Kosten:  € 2.875,-
Website:  www.kingdomlifecollege.nl

Een vraag voor FLOURISH!?

Stel deze hier, je email zal direct worden gestuurd naar FLOURISH!!