Kingdom Life College - Bijbelschool Vergelijker

Type:
Doelgroep:
Huisvesting:
Locatie:
Uniek:
Kosten:
website:

Fulltime, Parttime
16 t/m 100 jaar
Extern
Rotterdam
Worship en Ministry Track
€ 2875,-
KingdomLifeCollege.nl
Kingdom Life College in het kort

Kingdom Life College is een fulltime of parttime Bijbelschool in Rotterdam die jou lanceert om Gods Koninkrijk bewust, doorleefd en proactief uit te leven. Of dat nu binnen de kerk, op het zendingsveld of midden in de maatschappij is. Je krijgt onderwijs van vele toerusters die bouwen aan bedieningen in binnen- en buitenland.  Bij de fulltime school volg je naast het hoofdprogramma van drie dagen ook één dag in de week de Worshiptrack of de Mission & Ministry track.

Voor de parttime school kan je kiezen uit verschillende richtingen:

  • Logoslessen Tyndale (één dagdeel per week)
  • School of Leadership (10 zaterdagen per jaar)
  • School of Worship (10 zaterdagen per jaar)
  • School of the Profetic (10 zaterdagen per jaar)

Speerpunten

Kingdom Life College - Bijbelschool Vergelijker

De speerpunten:

Drie belangrijke pijlers die we hoog in het vaandel houden zijn:
1.) God van Geest en waarheid
2.) Identiteit uit God
3.) Gemaakt om te vermenigvuldigen

Dit bereiken we door middel van:
Inspireren (hart)
Motiveren
(hoofd)
Activeren
(handen)

Zal dit leiden tot:
Koningschap – Heerschappij in je denken
Aanbidding – Gevoel afgestemd op God

Praktisch

Locatie

Kingdom Life College is een Bijbelschool midden in de binnenstad van Rotterdam en makkelijk bereikbaar met het OV. De Bijbelschool is onderdeel van de gemeente Evangelisch Centrum Europoort.

Lesweek

Fulltime school:
Maandag 9:00 – 12:15 Hoofdprogramma – Tyndale
Dinsdag 9:00 -16:00 Hoofdprogramma
Woensdag 9:00 – 12:15 Hoofdprogramma
Donderdag 9:00 – 16:00 Keuze track

Zendingsreizen

Een keer per jaar, rond april/mei, gaan we met alle fulltime studenten en meerdere coaches twee weken op reis naar het buitenland. Doel is om uit te delen wat jij in de maanden daarvoor ontvangen hebt. Levens veranderend, onvergetelijk en verdiepend.

Opendagen

Onze actuele open dagen kan je vinden op onze website.
Mocht je graag op een andere dag eens meelopen dan ben je ook welkom, je kan hiervoor een mail sturen naar: [email protected].

Lesmateriaal

Focus Jaar 1

“WAAR BEN JE?” (Genesis 3:9)

Met deze woorden spreekt de Vader Adam aan. Hij weet waar Adam is maar wil dat van hemzelf horen en hem ontmoeten op een dieper niveau. Dat typeert ook Gods drijfveer. Jezus kwam naar de aarde om ons opnieuw op een dieper niveau met Hem te brengen. Hij is Wijsheid, maar stelt jou de vraag waar jij bent; zodat Hij je vandaar mee kan nemen naar waar Hij is, binnen Zijn Koninkrijk. Binnen Kingdom Life College zijn we erop gebrand jou in het jaar 1 op hoofd-, hart- en handenniveau te brengen naar een ontmoeting met God. We starten waar jij bent en zullen, met een gevarieerd lesprogramma, jou inspireren, motiveren en activeren. Daarbij vormt Gods Woord de basis en stellen we ons afhankelijk op voor het werk van de Heilige Geest, die door Jezus beloofd is en bij ons is! Het doel is dat jij een sterke persoonlijke basis ontwikkelt zodat jij het Koninkrijk van God bewust, doorleeft en proactief uit kan leven waar je ook bent.

Focus Jaar 2

“HOED DE KUDDE.” (1 Petrus 5:2)

Over welke kudde ben jij gesteld? Jezus Christus vraagt Zijn discipelen om te bidden voor arbeiders. Mensen die bereid zijn hun positie in te nemen in Zijn Koninkrijk en daarmee in de maatschappij. Verantwoordelijkheid willen nemen en leiderschap zijn daarin cruciaal. God heeft jouw specifieke talenten en gaven gegeven om dat op jouw manier in te vullen. Jaar 2 van Kingdom Life College heeft als doel jou te leren als leider te denken, leiderschap te ervaren en als leider te functioneren op de plek waar God jou over heeft gesteld en/of zal stellen. Inspirerende leiders zullen je meenemen in hun ervaring, waarheid over leiderschap in Gods Woord en aanmoedigen in praktijksituaties. Je leert anderen te coachen, staat regelmatig voor de groep en wordt zeer uitgedaagd tijdens de beruchte KLC leiderschapsweek in de Ardennen. Ook jouw persoonlijke relatie met God zal in jaar 2 verder ontwikkelen en je zult wijzer, bemoedigd en vaardig worden door wat Gods Geest in je leven doet als jouw verantwoordelijkheid toeneemt! 

‘If you want to bless the many, invest in the few!’ Jezus was een Trainer. Hij trainde 12 individuen om daarmee de wereld te veranderen. Op hart-, hoofd- en handenniveau. Mag hij ook jouw trainer zijn zodat jouw wereld gaat veranderen?

Ervaringsdeskundigen

Mark-Peter Amoureus

‘’Ik was al een enthousiaste jongen voor God maar Kingdom Life College heeft me ook gevormd tot een stabiele Christen.’’

Chrissy-Anne Lammers

“Doordat ik twee jaar lang Kingdom Life College heb gevolgd ben ik zo getraind, uitgedaagd en gegroeid! Niet alleen in mijn persoonlijk leven, maar ook als leider. Al die tools kan ik nu goed gebruiken in zowel mijn eigen bedrijf als in de kerk waar ik parttime werkzaam ben.”

Anthony Trustfull

“Kingdom Life College is de plek om te ontdekken wie je bent en wie God is”

Maurits Amoureus

‘’Kingdom Life College heeft me aangemoedigd en handvatten gegeven om zelf actief te bouwen aan het Koninkrijk. Samen met andere (oud) bijbelschool studenten hebben we Stichting We Move opgericht en houden we wekelijkse samenkomsten.’’

Emily Offermans

‘’Kingdom Life College heeft me geleerd wat pure aanbidding is en geeft onwijs veel nieuwe kansen om daarin uit te stappen.’’

Gerelateerde bijbelscholen

Bijbelschool C7


Categorie:  Fulltime
Doelgroep:  18 t/m 28 jaar
Huisvesting:  Intern
Locatie:  Heverlee
Uniek:  ‘Huisgezin’ setting
Kosten:  € 7.190,-
Website:  www.bijbelschool.be

Online

1 resultaten

FIRE School of Ministry Europe


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Rotterdam
Taal:  Volledig Engelstalig
Uniek:  Internationaal zendingsnetwerk
Training in bedienigen
Internationale docenten
Kosten:  € 3500,-
Website:  www.fireschooleurope.org

Evangelische Toerusting School


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Ruim 50 locaties
Uniek:  Interkerkelijk, 50 cursuslocaties, in 4 jaar door de Bijbel
Kosten:  € 255,-
Website:  www.ets-cursus.nl

Een vraag voor Kingdom Life College?

Stel deze hier, je email zal direct worden gestuurd naar Kingdom Life College!