Type:
Doelgroep:
Huisvesting:
Locatie:
Uniek:

Kosten:
website:

Parttime
16 t/m 100 jaar
Extern
Ermelo
Bovennatuurlijke training, leren uitstappen & krachtevangelisatie
€ 399,-
SchoolOfSupernaturalHeroes.nl

School of Supernatural Heroes in het kort

In 2017 hebben we ruim 650 studenten getraind in een bovennatuurlijke levensstijl. We willen je toerusten met nieuwe tools om je gereedschapskist mee te vullen, zodat je in het dagelijks leven een bovennatuurlijke levensstijl kunt bewandelen. Wil je weten wat dat precies inhoudt, zo’n bovennatuurlijke levensstijl?! Kom dan naar de School of Supernatural Heroes. Sprekers uit binnen en buitenland delen hun wijsheid, ervaringen en zullen je onderwijzen en handvatten meegeven om te gebruiken in het dagelijks leven.

Speerpunten

De speerpunten:

Tijdens de lesdag zijn er geweldige, levensveranderende sessies met de sprekers, waarin er ook tijd is voor een krachtige bedieningstijd. De sprekers geven hun beste leerervaring betreft het wandelen in het bovennatuurlijke en met de Heilige Geest. Ook zal er elke lesdag een Q&A (vraag en antwoord) sessie zijn in de middag met de sprekers van die dag. Daarnaast zijn we dit jaar begonnen met Revival Groups. Dit houdt in dat je buiten de schooldag om, naar een Revival Groep bij jou in de buurt kan gaan om na te praten over de lesdag en toe te passen wat je hebt geleerd.

Praktisch

Locatie

We zijn gevestigd in het prachtige hotel de “Heerlickheijd van Ermelo”. Geleden in de bossen van de Veluwe. Er zijn mogelijkheden om een hotelkamer te boeken (op beschikbaarheid) en er is een heerlijk restaurant aanwezig. We zitten niet ver van het centrum van Ermelo en makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Lesweek

De dag begint om 09:00 uur en we eindigen rond 17:00 uur.

Lesmateriaal

We maken geen gebruik van vast lesmateriaal.

Zendingsreizen

We stellen outreaches beschikbaar, maar het is niet verplicht.

Opendagen

Kijk voor opendagen en meer informatie op de website van School of Supernatural Heroes.

“This is our moment in history. This year is the 500th anniversary of the reformation. It’s Europe’s time. If you want to be a part of what God is doing right now, right here in our continent, then you need to be equipped and this is a great place to come and be equipped in the supernatural”

Ervaringsdeskundigen

Ingrid

“De SSH heeft voor mij het geloof weer praktisch gemaakt. Door hele duidelijke en makkelijker stappen aan te reiken heb ik geleerd om dagelijks (boven)natuurlijk te leven.”

Wim

“Dit is een plek waar de God van de hemel, mijn leven hier op aarde raakt.”

Yvonne

“Ik heb mensen aangeraakt zien worden door de liefde van God, genezing en bekering. Ik wil meer, het heeft mijn relatie met Hem verdiept en nog rijker gemaakt. Ik kan wel blijven getuigen.. ik doe weer mee!”

Cora

“Mijn denken wordt echt vernieuwd. Ik heb een hoop nieuwe inzichten gekregen. En ik voel me echt thuis.”

Janny

“Ik heb door de school mijn vuur weer terug gekregen. Ik ben vrijmoediger en ik stap uit in geloof. Dit heeft invloed in mijn eigen kerk. Zo mooi!”

Gerelateerde bijbelscholen

Artios


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Locatie:  Ede, Hardinxveld-Giessendam, Urk en Zeist
Aanbod:  12 avonden of 12 zaterdagen
Kosten:  € 179,- avond € 375,- zaterdag
Website:  www.artiosbijbelschool.nl

FIRE School of Ministry Europe


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Rotterdam
Taal:  Volledig Engelstalig
Uniek:  Internationaal zendingsnetwerk
Training in bedienigen
Internationale docenten
Kosten:  € 3500,-
Website:  www.fireschooleurope.org

Evangelische Toerusting School


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Ruim 50 locaties
Uniek:  Interkerkelijk, 50 cursuslocaties, in 4 jaar door de Bijbel
Kosten:  € 255,-
Website:  www.ets-cursus.nl

Een vraag voor School of Supernatural Heroes?

Stel deze hier, je email zal direct worden gestuurd naar School of Supernatural Heroes!

Bijbelschool Vergelijker stopt

 

Beste bezoeker, na jarenlang deze website te hebben gerund heb ik besloten dat ik ga stoppen met het onderhouden en hosten van Bijbelschool Vergelijker.nl. Tijdens het ontstaan van deze website waren er erg veel bijbelscholen en was er duidelijke behoefte aan een dergelijke website. Ondertussen zijn er zoveel scholen gestopt en zoveel online scholen gestart dat het bijbelscholen landschap in Nederland veel overzichtelijker is geworden. Ik wens u heel veel zegen en succes met uw zoektocht naar de passende bijbelschool. De informatie die u hier kunt lezen is niet zo actueel meer, dus ik raad u aan om de website van de verschillende scholen grondig te bestuderen. 

Dit zal sluiten in 0 seconden