Type:
Doelgroep:
Huisvesting:
Locatie:
Kosten:
website:

Parttime
16 t/m 100 jaar
Extern
Ede
€ 540,- of €55,- per module
VrijZijn.nl

Vrij Zijn bijbelschool in het kort

Op de Vrij Zijn Bijbelschool willen we je helpen om je identiteit in Christus te ontdekken en te versterken. Gedurende 30 avonden en 5 praktijkdagen word je ondergedompeld in uniek onderwijs over wie je bent ‘in Christus’. Daarbij hebben we het plan de Bijbelschoolstudenten 5 avonden aan te bieden die gericht zijn op ‘het groeien in vrijheid in Christus’. Wij geloven dat God jou het mysterie zal openbaren dat Hij door je wedergeboorte jou nooit meer los ziet van Jezus, waardoor je bijzonder waardevol bent in zijn ogen. ‘In Christus’ mag je in eenheid met Jezus leren leven, mag je gaan geloven dat God je in eenheid met Christus compleet geaccepteerd en aanvaard heeft als zijn geliefde kind. In eenheid met Jezus ben je meer dan een overwinnaar, geniet God van jou en heeft de duivel geen vat op jou. Onderwijs dat je leven ingrijpend kan veranderen en waardoor je kunt gaan ontdekken wat Gods roeping voor je leven is.

Speerpunten

De speerpunten van Vrij Zijn bijbelschool:

Hoe God naar je kijkt in Christus, Jezus gaf God een gezicht, God is niet boos op jou, De droom van God, Mens zonder geheimen, Sta sterk in de genade, Mens zonder muren, Geworteld en gegrond in de liefde, God is niet teleurgesteld in jou, Je bent niet langer een slaaf van de zonde, Gods roeping voor jouw leven, Dat ben jij nou typisch!, Je bent een meesterwerk!, Hoe God naar je kijkt als je lijdt, Vrouwen in Christus, Mannen in Christus, Mannen en vrouwen zijn één in Christus, De stem van God leren verstaan, Hoe vergeving schenken je leven verandert, In Christus ben je bevrijd van wetticisme, Overwin de reus van teleurstelling, Het Vaderhart van God, Autoriteit in Christus, Vrijheid in Christus, Getuigenissen en Certificaten.

Praktisch

Locatie

Gebouw de ‘Akker’, Reehorsterweg 88, 6717 LG in Ede

Schooltijden

Dinsdagavonden van 19:45 tot 22:00 uur.
Praktijkdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Lesmateriaal

De Vrij Zijn Bijbelschool bestaat uit 30 lesavonden en 5 praktijkzaterdagen. Een team van acht docenten zal de lesavonden verzorgen. Op de twee praktijkdagen ontvang je specifiek onderwijs over de Persoon en het werk van de Heilige Geest en mag je leren om een kanaal van Gods Geest te zijn. Daarnaast verwachten we van je dat je in dit cursusjaar een ‘Wie je bent in Christus’- en een ‘Hoe God naar je kijkt’-conferentie van Vrij Zijn bijwoont (deze conferenties zijn gratis).

Slotavond

Voor de feestelijke slotavond mag elke student twee gasten uitnodigen. Naast koffie met gebak zullen we op deze avond samen met de Vrij Zijn Band God danken voor alle zegeningen die we dit cursusjaar van Hem hebben ontvangen. Uit de hand van de schoolleider en de hoofddocent ontvang je je certificaat van deelname en zullen een aantal studenten hun werkstuk over wie zij zijn in Christus aan ons presenteren.

Open avonden

Dit cursusjaar houden we tijdens de Vrij Zijn Bijbelschool driemaal een open avond (zie lesprogramma), waar jij als student iemand persoonlijk voor mag uitnodigen. Zo kun je anderen laten zien waar jij mee bezig bent en misschien worden ze wel door je enthousiasme aangestoken om zich volgend seizoen ook aan te melden voor de Bijbelschool.

Ervaringsdeskundigen

Volgt binnenkort

“Binnenkort zijn hier reviews te lezen”

Gerelateerde bijbelscholen

Artios


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Locatie:  Ede, Hardinxveld-Giessendam, Urk en Zeist
Aanbod:  12 avonden of 12 zaterdagen
Kosten:  € 179,- avond € 375,- zaterdag
Website:  www.artiosbijbelschool.nl

FIRE School of Ministry Europe


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Rotterdam
Taal:  Volledig Engelstalig
Uniek:  Internationaal zendingsnetwerk
Training in bedienigen
Internationale docenten
Kosten:  € 3500,-
Website:  www.fireschooleurope.org

Evangelische Toerusting School


Categorie:  Parttime
Doelgroep:  18 t/m 99 jaar
Huisvesting:  Extern
Locatie:  Ruim 50 locaties
Uniek:  Interkerkelijk, 50 cursuslocaties, in 4 jaar door de Bijbel
Kosten:  € 255,-
Website:  www.ets-cursus.nl

Een vraag voor Vrij Zijn bijbelschool?

Stel deze hier, je email zal direct worden gestuurd naar Vrij Zijn bijbelschool!

Bijbelschool Vergelijker stopt

 

Beste bezoeker, na jarenlang deze website te hebben gerund heb ik besloten dat ik ga stoppen met het onderhouden en hosten van Bijbelschool Vergelijker.nl. Tijdens het ontstaan van deze website waren er erg veel bijbelscholen en was er duidelijke behoefte aan een dergelijke website. Ondertussen zijn er zoveel scholen gestopt en zoveel online scholen gestart dat het bijbelscholen landschap in Nederland veel overzichtelijker is geworden. Ik wens u heel veel zegen en succes met uw zoektocht naar de passende bijbelschool. De informatie die u hier kunt lezen is niet zo actueel meer, dus ik raad u aan om de website van de verschillende scholen grondig te bestuderen. 

Dit zal sluiten in 0 seconden